Pevec širi poslovanje, otvara centar u Makarskoj

Bez autora
Jan 30 2013

Nakon uspješno provedenog stečaja, tvrtka Pevec d.d. nastavlja širiti mrežu prodajnih centara. U ožujku će biti otvoren prodajni centar Makarska, a u prvoj polovini godine planira se i proširenje na području Zagreba. Centar u Makarskoj ima 4000 četvornih metara prodajnog prostora i zaposlit će 25 novih djelatnika. Također, Pevec u prvoj polovini godine planira proširenje na području grada Zagreba, čime bi se ukupan broj njegovih prodajnih centara povećao na 14. Iz Peveca navode da su 1. siječnja njihovi zaposlenici potpisali ugovore o radu na neodređeno vrijeme, čime je završen stečajni preustroj tvrtke.

Pevec širi poslovanje, otvara centar u MakarskojNakon uspješno provedenog stečaja, tvrtka Pevec d.d. nastavlja širiti mrežu prodajnih centara.

U ožujku će biti otvoren prodajni centar Makarska, a u prvoj polovini godine planira se i proširenje na području Zagreba.

Kako su izvijestili iz Peveca, centar u Makarskoj ima 4000 četvornih metara prodajnog prostora i zaposlit će 25 novih djelatnika.

Također, Pevec u prvoj polovini godine planira proširenje na području grada Zagreba, čime bi se ukupan broj njegovih prodajnih centara povećao na 14.

Iz Peveca navode da su 1. siječnja njihovi zaposlenici potpisali ugovore o radu na neodređeno vrijeme, čime je završen stečajni preustroj tvrtke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik